Information
APP: U hebt geen app nodig om uw DynaTag SOS-product te gebruiken. Scan de QR-code van uw product met uw smartphone en volg de instructies.
Taal: We gebruiken de standaardtaal op uw smartphone. Na registratie kunt u de taal aanpassen in het keuzemenu rechtsboven.
Tip: Snelle toegang direct op je smartphone. Selecteer "Toevoegen aan startscherm" in het browsermenu (3 stippen in het display). Hiermee wordt een pictogram op uw startscherm gemaakt. Net als bij een app heb je nu eenvoudig toegang tot je SOS-product. De QR-code hoeft niet meer gescand te worden.
ANDROID-smartphone: gebruik een QR-code-app op uw smartphone of gebruik de ingebouwde QR-codescanner in uw camera-app.
iPhone: Houd uw camera boven de QR-code. Na 1-2 seconden wordt de URL-link van uw product weergegeven. Klik op de link.
De SOS WebApp wordt nu geopend in de webbrowser van uw apparaat
Om uw gegevens in te voeren en te bewerken, hebt u een gebruikersaccount nodig.
1. Heb je al een Thync.it gebruikersaccount? Gelieve in te loggen.
2. Heb je nog geen Thync.it account? Open een gratis account.
De invoer is minimaal en we gebruiken uw e-mailadres niet voor reclame- of marketingdoeleinden. We informeren u alleen over productuitbreidingen, updates en mogelijke aankomende onderhoudsonderbrekingen.
Zodra u bent ingelogd, wordt uw SOS-product geregistreerd en geactiveerd op uw gebruikersaccount.
Voer een naam of titel in die je op de omslagfoto wilt weergeven.
Als je bent ingelogd, verschijnt er een pictogram «Bewerken» op de omslagfoto. Druk op de omslagfoto. In het nieuwe venster kunt u
1. Kies of maak je eigen omslagfoto
2. De titel wijzigen
3. Geef aanvullende tekstinformatie weer onder de titel. Bijvoorbeeld: "Bel in geval van nood een noodnummer".
Als je bent ingelogd, verschijnt er een pictogram «Bewerken» op de omslagfoto. Druk op de omslagfoto. IN HET GEDEELTE «ALARMBERICHTEN PER E-MAIL» KUNT U UW E-MAILADRESSEN INVOEREN.
1. De QR-code scannen
2. Overdracht van locatiegegevens (geolocatie)
3. Nieuw prikbordbericht
kan automatisch worden verzonden. Alleen de QR-code link wordt verzonden in de e-mail. De ontvanger kan via de link direct toegang krijgen tot de verzamelde gegevens of de huidige locatie herkennen.
U moet ingelogd zijn om de noodnummers te bewerken.
1. Druk op de balk «Noodnummer». Er wordt een nieuw pop-upvenster geopend
2. Druk op «Contact toevoegen» en voer alle benodigde informatie over de persoon in.
3. BELANGRIJK: Om de persoon op de hoofdpagina te laten verschijnen, moet het veld «NOODNUMMER» worden ingevuld met een noodnummer.
4. TIP: Gebruik altijd het volledige internationale netnummer: bijv. +1 ...
5. Om de contactgegevens bij te werken, moet de balk op het «noodnummer» worden gedrukt. Druk op het bewerkingspictogram voor de gewenste persoon en wijzig de gegevens. De update is onmiddellijk.
6. Een contactpersoon verwijderen: Druk op de balk «Noodnummer», selecteer de persoon die u wilt verwijderen en druk op «CONTACT VERWIJDEREN»
U moet ingelogd zijn om locatietracking in te schakelen.
Om geolocatie beschikbaar te maken, moet ten minste één ALARM MESSAGE-e-mailadres worden vastgelegd.
1. Druk op de omslagfoto (ingelogd)
2. Voer in het pop-upvenster ten minste één e-mailadres in. De Google-coördinaten worden naar dit e-mailadres(sen) verzonden.
3. Deactiveren: Alle e-mailadressen in het veld «ALARMBERICHT» moeten worden verwijderd.
De geolocatiefunctie verschijnt nu op het hoofdscherm.
Vanwege gegevensbeschermingsvoorschriften mogen locatiegegevens alleen worden verzameld en verzonden met toestemming van de afzender. Daarom hebben we 2-staps opname geïntroduceerd:
1. Leg locatiegegevens vast met een druk op de knop
2. Overdracht van gegevens aan de contactpersoon(en).
U moet ingelogd zijn om uw persoonsgegevens te kunnen bewerken.
1. Druk op de balk «Persoonlijke informatie»
2. Alle vermeldingen invoeren of wijzigen in de velden die u wilt weergeven
3. Verwijder alle vermeldingen die niet mogen worden weergegeven. Geen teksten in de invoervelden
4. BELANGRIJK: Als er geen gegevens worden ingevoerd in een veld of selectie, wordt het tekstveld niet weergegeven op de hoofdpagina
5. TIP: Wilt u vermeldingen opnemen, maar niet weergeven op de hoofdpagina? U kunt de te onderdrukken gegevens activeren in de lijst «Invoer onderdrukken». Als gevolg hiervan worden de vermeldingen niet openbaar weergegeven. Zodra u bent ingelogd, kunt u uw vermeldingen vinden in de bewerkingsmodus.
U moet ingelogd zijn om uw gezondheidsgegevens te bewerken.
1. Druk op de gekleurde titelbalk waar u gegevens wilt invoeren
2. Een titel en beschrijving toevoegen
3. Sla de ingangen op
4. De vermeldingen wijzigen: Druk op het bijbehorende veld. Pas gegevens aan en druk op «UPDATE»
5. Items verwijderen: Selecteer de bijbehorende balk en druk op «DELETE»
U hoeft niet ingelogd te zijn om foto's of berichten te uploaden. Dit kan ook door andere mensen zonder login/registratie.
1. Druk op «Foto / tekst plaatsen» in de menubalk onderaan
2. Selecteer de functie «Capture photo» of «Capture message»
3. Kies een foto
4. Controleer de foto voordat u deze opslaat
5. Druk op de knop "OPSLAAN" om te uploaden
6. Sms-bericht: een titel en sms-bericht toevoegen
7. Als u een afbeelding of sms-bericht wilt verwijderen, moet u zijn aangemeld. Druk vervolgens op de afbeelding of het sms-bericht dat moet worden verwijderd en bevestig met «BEVESTIGEN»
U moet zijn aangemeld om uw contactpersonen te bewerken.
1. Druk op de knop «Contacten» in de voettekstbalk (onder)
2. Een nieuwe contactpersoon toevoegen
3. Selecteer een bestaande contactpersoon om deze te bewerken
4. Selecteer een bestaande contactpersoon om deze te verwijderen
1. Druk op de knop «Delen»
2. Toon de weergegeven QR-code aan iemand anders, zodat deze de QR-code met zijn smartphone kan lezen.
3. Druk op de knop E-mail of WhatsApp om je QR-code door te sturen naar iemand anders.
Pinboard - Social Wall
Access to the digital wall to share photos and messages in real time
